Het weer in roemenie in augustus

30.09.2019
Auteur: Curtis

Door de weergegevens van Roemenië per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Roemenië. Het is deze maand 16 Dagen droog in Roemenië en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in februari.

Vochtige en strenge winters, geen droog seizoen, warme zomer. Drobeta-Turnu Severin in augustus. Wanneer was je hier? Toggle navigation. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Satu Mare. Weer in september in Roemenië.

Sibiu in Augustus ervaringen hete dagen. Weer ervaringen Roemeni. Er valt in juni op 14 Dagen neerslag met een totaal van 45 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Roemeni. Slecht gebouwde gebouwen kunnen worden beschadigd. Meestal is derde week de heetste in Augustus.

Costinesti in augustus. Zuid-Amerika Brazilië Ecuador Ned.
  • Gemiddeld weer in augustus in Drobeta-Turnu Severin goed weer Het weer om 7. Hallo, mijn naam is Marcia Murphy en ik ben blogger en een reis consultant at hikersbay.
  • Weet je niet zeker of het vandaag in Roemenië gaat regenen? Ben je in Roemenië geweest?

Vakantie Roemenië

In de afgelopen jaren gemiddeld slechts 8 dagen was regenachtig. Sibiu Vochtigheid. Reviews over Roemenië. Sinaia in augustus. Als je hier met de auto naartoe gaat rijden, dan is de autoroute km van Utrecht naar de hoofdstad Boekarest en ben je zonder tussenstops en oponthoud ongeveer 22 uur en 10 minuten onderweg. De kerk van het klooster is van hout, met de kapel in de kelderverdieping.

  • Laatste sterke aardbeving Roemenië 31 mei - omvang: 6. Uitstekend Goed Matig Slecht.
  • Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten.

En wees voorbereid op sneeuw, mist en regen Roemeni weersomstandigheden het hele jaar door Roemeni is een land in Oost-Europa en wordt beschouwd als de natuurlijke grens van het Oosten en het Westen? Satu Mare Snow dagen. Jolie RON. Er valt in januari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 38 mm. Onthouden: Het klimaat in Roemeni in augustus volgens perfect en gegrilde speklapjes uit de oven naargelang regio's en steden.

Er valt in november op 9 Dagen neerslag met een totaal van 32 mm, het weer in roemenie in augustus.

Roemenië Weer

Baia Mare Regenachtige dagen. Nadeel van het voorjaar is dat er dan relatief veel regen valt. Widgets Wil je het klimaat van Roemenië gratis op je eigen website tonen?

Baia Mare temperatuur. Gemiddeld weer in augustus in Brlad perfect weer Het weer om 7. Roemeni weer donderdag 17 september. Gemiddeld weer in augustus in Giurgiu goed weer Het weer om 7! Toon meer Hotelaanbiedingen in de buurt van Sibiu Toon hotels op kaart Hotel aanbiedingen in Roemeni.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Roemenië

Het is deze maand 20 Dagen droog in Roemenië en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in november. Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om Roemenië te bezoeken. Er valt in oktober op 11 Dagen neerslag met een totaal van 36 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Roemenië.

Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak. Dat is 1 uur later dan in Nederland! Vaccinaties voor Roemeni? Satu Mare Snow dagen! Weer ervaringen Roemeni. Toon meer Hotelaanbiedingen in de buurt van Sibiu Toon hotels op kaart Hotel aanbiedingen in Roemeni. Vila Camelia RON.

Kaart van Roemenië en omgeving

Laatste keer grote aardbeving viel op 30 augustus in de buurt van Roemenië. Meer informatie over het weer in Alba Iulia in augustus. Weersverwachting deze week Scroll tabel en bekijk alle dagen.

Toen wij er waren was het eerst behoorlijk mistig waardoor we middenin een wolk zaten en niets zagen. Klimaatgegevens van: Cluj-Napoca. Er valt in augustus op 7 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Roemeni.

 Ontdek ook...