Hoe lang kun je een dichte fles advocaat bewaren

19.07.2019
Auteur: Kayne

Terug naar boven. Sjit, heb nu al de hele tijd het liedje 'Advocaatje leef je nog, ia dea Ik heb het zelf ook wel eens gehad, was die hele fles vergeten, 1 jaar oud en was niks mee aan de hand.

Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven. Er staat alleen op dat het na openen 6 maanden houdbaar is. Allemaal uit Ze heeft geen idee hoe lang de advocaat daar al in huis stond. Anoniem 17 september om

Hoelang kan een ongeopende fles Martini Bianco bewaard worden. Ik begon al lont te ruiken toen het niet verkleurde op het moment dat ik er water bij deed. Gewoon uitproberen, als het niet lekker is kun je het als nog weggooien. Ik weet het niet.

Een fles Sonnema Beerenburg is bevroren in de vriezer? Ik heb nog een fles schrobbeler van 2 jaar geleden en flugel van 2 jaar geleden is dat nog goed.

  • Privacy- en cookiebeleid. Anoniem 23 januari om
  • Een url mag maar 1x worden gebruikt. In het algemeen bederven alcoholische dranken niet zo snel of helemaal niet, maar advocaat is een eierproduct: het bevat ei en room..

De geur was anders en het smaakte ook heel anders. Ik had aardig wat ingeslagen gister, maar het is niet opgekomen.. Judith 9 februari om Na de 1e slok ging ik meteen over mijn nek en de fles is nog geen jaar oud. Anoniem 4 januari om Anoniem 25 april om

Vraag volgen. Anoniem 23 januari om Ik neem aan dat er geen houdbaarheidsdatum op zit. Ik heb nog een fles schrobbeler van 2 jaar geleden en flugel van 2 jaar geleden is dat nog goed.

Openmaken en ruiken. Anoniem 20 juni om En een geopende fles Martini Rose.

VIVA op social media

Anoniem 6 juni om Tenminste , ik zou het niet vertrouwen. De kruiden zullen hun werk gedaan hebben.

Anoniem 17 september om Proberen of anders een nieuw klein flesje kopen, klein jaar geopend in de koelkast. De geur was anders en het smaakte ook heel anders?

Anoniem 9 augustus om. Citroenbrandewijn, want mijn vraag wordt hier duidelijk beantwoord, zo'n Flacon de Cuisine. Afdrukken Op de hoogte blijven Dit onderwerp verbergen.

Weet jij het antwoord?

Ik heb een fles Samos Vin Doux gekregen uit , ongeopend. Anoniem 13 april om Even aan het Juristenloket vragen zou ik zeggen. Mensen die maar ¨geniet¨ tegen anderen zeggen, willen die zichzelf beetje in gading bij anderen glijen?

  • En ik vind na twee jaar dat ze toch wat bitter worden.
  • Allemaal uit
  • Het was vrij weinig dus de wodka is inmiddels alweer op maar als ik aankomend jaar meerdere flessen aanmaak hoe zit het dan met het bewaarproces?
  • Kan ik die nog drinken na openen?

Ruil hem in voor een ED. Niet jren in elk geval Dus wees verstandig en gooi ze gewoon weg. Plaats antwoord. Het was zo bitter geworden. Anoniem 30 mei om Populaire vragen in deze categorie. Ik zocht via Google op mijn vraag : hoe lang kan ik een geopende fles vieux bewaren.

Klacht: Geachte mevrouw/mijnheer

Mensen die maar ¨geniet¨ tegen anderen zeggen, willen die zichzelf beetje in gading bij anderen glijen? Anoniem 10 juli om Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Gewoon uitproberen, als het niet lekker is kun je het als nog weggooien.

En wat kost een nieuwe fles advocaat nou eigenlijk Blijkbaar is deze drank niet z lang houdbaar. Even aan het Juristenloket vragen zou ik zeggen. Afbeelding toevoegen.

 Ontdek ook...