Indeling badkamer met schuin dak

12.07.2019
Auteur: Menne

Als je wand niet al te schuin afloopt, kan je prima gebruik maken van het toilet zonder dat je hoofd tegen de muur aankomt. Alles over Wooning Maak een afspraak Meld je aan voor de nieuwsbrief Kom jij ons team versterken?

Zeker in een kleine badkamer kan dit erg lastig zijn.

Wij van Grando hebben vier slimme tips met voorbeelden! Complete badkamers. Whirlpool koel- en vrieskasten. Het lagere deel kan je gerust bij de doucheruimte betrekken. Deel dit artikel.

Keukens Keukens. Onze adviseurs staan je graag te woord en laten je de mogelijkheden zien.

Akkoord Meer info, indeling badkamer met schuin dak. Houten badkamer. Plaats dan het voeteneind van het bad richting de muur. Badkamer indeling Kleine badkamer. Let op de juiste hoogte Ondanks alle gezelligheid kan een principieel probleem van badkamers met een schuin dak niet worden genegeerd: ze vereisen afgewogen inrichtingsoplossingen, waarbij de gegeven situatie van de ruimte optimaal wordt benut.

Plaats een douche op maat onder het schuine dak en ontdek dat ook hier comfortabel kan worden gedoucht.

Laat u inspireren. Toilet met extra bergruimte Het  toilet  is erg geschikt voor een badkamer met een schuin dak.

2. Dakkapel in de badkamer

Smeg afzuigkappen. Wil je je nieuwe badkamer graag zelf ontwerpen? De ruimte onder het schuine dak goed gebruiken Het bad is helemaal op zijn plaats onder een schuin dak. Ben je zelf niet zo heel lang, dan kun je prima de wastafel kwijt onder je schuine dak.

Kunststof aanrechtblad. Siemens kookplaten. Badkamer voorbeelden.

Keuken merken Boretti Fornuizen. Complete badkamers. Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen. Indeling badkamer met schuin dak niet duurzame energie voorbeelden manier kan je ook net even dat kleine beetje ruimte creren wat je nodig hebt.

Inspiratie Categorien Wellness Schoonmaken Stylen Ontwerp Baden Veiligheid Top 5 blogs De badkamertrends van Het ultieme spa-ritueel in 5 stappen De beste planten voor in de badkamer Tips voor een slimme badkamerindeling Van bad naar inloopdouche Meer blogs Binnenkijkers Binnenkijken bij familie Groen Binnenkijken bij familie Stinesen Binnenkijken bij familie Valk Binnenkijken bij familie Crielaard Binnenkijken bij familie Vogels Meer Binnenkijkers Badkamer moodboard maken Klik op de hartjes en maak zo je moodboard?

1. Plaats een dakkapel

Parallel keuken. Industriële badkamer. Whirlpool ovens. Een van de mooiste voorbeelden van een badkamer onder schuin dak is deze: het bad is voor een deel ingelegd in de vloer.

Bron: Sortrature. Meer weten over verschillende badkamerindelingen. Toilet met extra bergruimte Het  toilet  is erg geschikt voor een badkamer met een schuin dak. Badkamers met bad en douche. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar een dakkapel kan prima in een badkamer geplaatst worden.

De ruimte onder het schuine dak goed gebruiken

Novy Afzuigkappen. Vijf tips die van jouw badkamer een luxe paradijs maken. Badkamer en Wellness Tafelcultuur Tegels Keuken. Hoe deel jij jouw badkamer in?

Bauknecht Bauknecht kookplaten. Keuken ontwerpen. Dan kan je deze ruimte ook op een aantal andere manieren heel slim benutten. Apparatuur Koelkasten Amerikaanse koelkast. Houten aanrechtblad? Novy Afzuigkappen. Houten keukens. En-suite badkamer.

Badderen onder de sterrenhemel

Zelfs een douche op maat is een optie: wanneer het dak wat hoger is kun je onder het stukje schuine wand absoluut comfortabel douchen! Boretti Boretti ovens. Zo is het mogelijk om een dakkapel te voorzien van verluchtingsroosters of kies je zelfs voor volledig geïntegreerde badkamerventilatie.

Het  toilet  is erg geschikt voor een badkamer met een schuin dak. Welkom op badkamerxxl. Plaats dan het voeteneind van het bad richting de muur.

 Ontdek ook...