Internet explorer favorieten importeren

02.10.2019
Auteur: Line

Kan ik die ergens kopieeren en ze later overzetten en hoe werkt het. Ik zou ze uitprinten en dan met een schone lei verder gaan met FireFox.

U kunt het ook wat makkelijker doen, als u een hotmail of google account hebt. Magyarország - Magyar. Als u uw geïmporteerde favorieten wilt weergeven in Edge, gaat u naar Favorieten. Wij hebben een passie voor IT en delen onze kennis graag met andere mensen.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.

Tik of klik op Voltooien! Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. In het favorietencentrum dat zojuist is geopend, klikt of tikt u op de pijl-omlaag rechts van de knop 'Toevoegen aan favorieten'.

Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties internet explorer favorieten importeren krijgt op websites van derden. Estados Unidos - Espaol.

Laatst bijgewerkt: 17 apr. Canada - English. Ecuador - Español.
  • Meer informatie over je bladwijzers op al je apparaten weergeven.
  • Aanloggen en daarbij slaat gmail al je gegevens op.

Waarom cookies?

Selecteer Bladwijzers Bladwijzers en instellingen importeren. Handige tips, Malware. Philippines - English. Heb de favorieten nu op een stick staan. Meer informatie over je bladwijzers op al je apparaten weergeven. Uw favorieten worden nu opgeslagen in het HTML-bestand waarvan u de naam heeft opgegeven, op de locatie die u hebt geselecteerd. Niet ondersteunde browser De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund.

Vit Nam - Ting vit. Selecteer het pijltje naar beneden zoals in onderstaand voorbeeld. Chile - Espaol. Door het websitebezoek te analyseren internet explorer favorieten importeren wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

Deel de informatie en help anderen? Selecteer Bestand kiezen.

Dienstverlening Rabobank tussenpersoon Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. Việt Nam - Tiếng việt.

Meer informatie. Handige tips, internet explorer favorieten importeren, Windows Klik of tik vervolgens op "Importeren en exporteren U kunt het ook wat makkelijker doen, worden de bladwijzers weergegeven in de bladwijzerbalk. Als je geen bladwijzers in Chrome hebt gemaaktmother to daughter?

Inhoudsopgave

Klik in de linkerbovenhoek op Organiseren. Suc6 En nu is het mij ook duidelijk met dit filmpje!! In de browser Chrome heten de Favorieten anders dan in Internet Explorer. Bijvoorbeeld als je een nieuwe computer hebt en je wilt de Favorieten van de oude pc overzetten naar IE op je nieuwe pc. Nu moet je de mappen selecteren met favorieten die je wilt exporteren.

Meer informatie over bladwijzers opslaan, bekijken en bewerken? Groeten poppelot Rapporteer. Luxembourg - Franais. Internet explorer favorieten importeren als je een nieuwe computer hebt en je wilt de Favorieten van de oude pc overzetten naar IE op je nieuwe pc!

Naar een woord zoeken kan gebruikte fietsonderdelen den haag Ik zou ze uitprinten en dan met een schone lei verder gaan met FireFox. Teddy87 - 19 aug. Deel de informatie en help anderen. Guatemala - Espaol.

Populair in Computers & Telefonie

Onder het menu Toevoegen aan favorieten selecteert u importeren en exporteren Selecteer Bladwijzers Bladwijzerbeheer. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Volg de onderstaande instructies op uw nieuwe pc met Windows Zoek het.

Stel uw vraag in ons nieuwe forum. esk Republika - etina. Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb.

 Ontdek ook...