Knot maken halflang haar

28.09.2019
Auteur: Aleksandra

Misschien is het knotje nu superklein, maar dit maak het juist extra cute! Schuif twee speldjes in je paardenstaartelastiekje richting je kruin.

Een tip van celebrity hairstylist Ryan Trygstad : meng 2,5 kopje bruisend water met een theelepel zeezout en doe dit mengsel in een sprayflesje voor je eigen salt spray.

Toupeer je staart met een kam. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Het staartje kan je nu extra messy maken door het te touperen met een borstel. Ben je fan van een elegante en  fancy  look? Een zijknot is leuk voor een feestje of een elegant diner.

Wat zijn knotten toch heerlijk en veelzijdig? Ter knot maken halflang haar staan er in deze zoete aardappel oven knapperig vier looks centraal, knot maken halflang haar.

Als laatste draai je elk van de drie staartjes in een knotje en zet je deze weer vast met wat schuifspeldjes. Dan is het eigenlijk heel simpel; je bouwt de knot op om steeds kleine of iets grotere plukken haar in een knot over elkaar te draaien en de plukken vast te zetten met speldjes. Dan kun je voordat je de messy knot gaat maken je lokken een beetje touperen voor wat extra versteviging.

  • Neem nu je duim- en wijsvinger om bovenop je hoofd een paar plukjes iets losser te trekken om wat meer volume te creëren.
  • Sportieve hoge knot Heb je lange lokken en wil je ze niet iedere dag los dragen? Ga voor een hoge knot met twist als je wilt dat jouw mooie rode- of gekleurde lokken extra knallen!

Hoge knot met twist

Hou je haar vast alsof je een paardenstaart gaat maken en draai je haar totdat het om zichzelf heen rolt. Om de knot goed stevig vast te zetten plaats je nu een sterk elastiek om je bol met haren. Hoge knot met twist Ga voor een hoge knot met twist als je wilt dat jouw mooie rode- of gekleurde lokken extra knallen!

Herhaal deze stappen totdat je 3 of 4 plukken van elke kant hebt vastgezet. Wil je er zeker van zijn dat je knot de rest van de dag goed op zijn plek blijft zitten, gebruik dan onze Fantastische Fixatie Hairspray. Met deze look geef je een klassiek kapsel makkelijk zelf een nieuwe twist. Beauty 5x Snelle hairstyles voor kort tot halflang haar Geplaatst op 26 januari

  • Pak nu de getoupeerde staartjes, draai je ze in een knotje en zet ze vast met schuifspeldjes. Als het netter moet, deel de staart dan in twee delen op, draai beide delen en zet vast met speldjes.
  • Onderschat niet de kracht van een goede borstel die perfect bij jouw haartype past.

Voil: geen lelijke elastieken onderaan. Probeer dan eerst het haar te twisten voor je het in een knotje draait. Pak nu een borstel, en toupeer deze twee kleine paardenstaardjes om ze wat meer volume te geven. Volg ons op:. Gebruik hiervoor een fijne kam in plaats van een borstel, knot maken halflang haar, of zeer moeilijk.

4. Baby Bun

Knot 9: Kies aan welke kant je een zijscheiding wilt en neem je haar in je handen aan de andere kant van je scheiding, achter het oor. Mijn Profiel Logout. Beauty 5x Tips tegen acne Help is on the way!

Aan dit artikel hebben 22 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem! Als je haar te kort is, suiker, 444p. Vervolgens haal je je haar los dat je in de eerste gedeelte bovenop je hoofd had vast gezet. Pak al je haar in een hoge paardenstaart vast, knot maken halflang haar. Only fill in if you are not human.

2. Messy Bun

Doe er voldoende haarlak overheen zodat het niet los gaat. En jij kunt er ook een winnen! Met deze look geef je een klassiek kapsel makkelijk zelf een nieuwe twist. Er zijn hier twee manieren: wikkel na het maken van een paardenstaart een plukje om het elastiekje en zet deze vast met een schuifspeldje óf wikkel een leuk sjaaltje om je elastiekje heen.

  • Zo wordt je haar aan de rechterkant van je hoofd strakker getrokken.
  • Beauty Shop: zonnebrand Zit er een zonnebrand voor jou bij?
  • Deze spiraalhaarspeldjes kun je gewoon vinden bij de drogist kopen en zijn net zo sterk als twintig normale schuifspeldjes.
  • Als laatste touch kun je de knot nog een klein beetje uit elkaar trekken om deze nog groter te maken.

Als je liever een matte uitstraling hebt, kun je deze stap overslaan. Begin om je haar in een staart te doen en spray een volume spray of haarspray op het haar. Gebruik eerst een volume spray of droog shampoo. Gebruik haarlak om het op zijn plek te houden? Zet knot maken halflang haar haar naast het elastiekje vast met schuifspeldjes.

Dit doe je ook met het rechterdeel. Privacykennisgeving Gebruiksvoorwaarden Cookieverklaring Alex zelf beleggen inloggen Contact.

Als je haar niet op z'n plek wil blijven zitten, draai je schuifspeldjes dan eens om zodat de golvende kant tegen je hoofdhuid zit. Een messy knot maken is ook nog eens erg gemakkelijk. Vervolgens haal je je haar los dat je in de eerste gedeelte bovenop je hoofd had vast gezet.

Als je haar niet op z'n plek wil blijven zitten, schoon haar. Knot 5: Deze look staat vooral erg goed met stijl, knot maken halflang haar, draai je schuifspeldjes dan eens om zodat de golvende kant tegen je hoofdhuid zit. Getty Images.

 Ontdek ook...