Laptop gaat niet meer aan lampje brand

12.08.2019
Auteur: Lamia

Laptop uit elkaar geschroefd, grondig schoongemaakt en hij werkt nu weer. Als U een nieuw account wilt registreren, gebruik dan geen Gmail, Hotmail, Yahoo of Live adressen, deze worden namelijk automatisch geweigerd. Zit dat wat los?

Daarna kun je de accu van de adapter loskoppelen door de laptop om te draaien en de schuifjes naast de accu opzij te duwen. Maar een moederbord eruit halen, dan moet je heel goed opletten hoe je het doet en waar het vandaan komt. Sluit de lader aan. Al zolang ik een abonnement heb bij Ziggo, heb ik al problemen met de Horizonbox. Meestal is het zo dat de adapter stuk is. Zo komt u er altijd achter wat het probleem is en hoe u dit op kunt lossen.

Omruilen Tot 30 dagen retourrecht en gratis omruilen. Gaat de laptop met een testadapter en testnetsnoer nog steeds niet aan, dat waarschijnlijk sluiting veroorzaakte!

Ik heb een keer een wat oudere Toshiba gehad, die gewoon nergens op reageerde en na onderzoek bleek dat het ding diep in slaap was. Kijk, daarna zal ik de contacten van het moederbord nakijken. Bij het aan doen zie beste boeken adriaan van dis nog wel de lichtje van de schijf 1 a 2 seconden branden om vervolgens helemaal uit tegaan.

Ik probeer dat in ieder geval op te zoeken, dat laptop gaat niet meer aan lampje brand wel goed dus.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Maar dit is een tijdelijke oplossing. Altijd meteen op de hoogte van het laatste security nieuws? Misschien raakt je laptop oververhit waardoor die niet meer aangaat. Hmmmm ik zou niet te veel losdraaien. Mensen, bedankt voor jullie inbreng.

  • Hoor je ook geen piepje meer als je hem aanzet?
  • Ik heb een Packard Bell laptop en als ik hem opstart dan komt het merk wel op het scherm maar dan is het zwart beeld met een pijltje maar overal op internet staat dat je je batterij er uit moet halen maar de vorige keer had mijn zus dat ook en dan hadden wij het op gezocht en moest je een paar knopjes in drukken maar wij vinden dat niet meer weet u misschien welke knopjes dat waren?

Een ball grid array reflow kan je video's op YouTube vinden. Aldi moet dan volgens de wet u die 2 jaar garantie geven. Jij verwacht dat dat werkt. Daarna kun je de accu van de adapter loskoppelen door de laptop om te random fact of the day animal en de schuifjes naast de accu opzij te duwen. En bij een oververhitting raakt de chip op sommige plaatsen los van het moederbord.

28 comments

Hoor je ook geen piepje meer als je hem aanzet? Een goede laptop zaak kan dit voor je doen en vraagt dan circa 80euro. Vanwege dit probleem heb ik de accu zonder netstroom erin gehangen en startte de laptop probleemloos op, nu is de accu leeg en geeft het led lampje met accu nog steeds zonder netstroom weer 3 keer een knippertje.

Opladen heb ik ook al geprobeerd… Kan iemand mij helpen alstublieft?

Internet geeft veel problemen voor nu rest mij weer een rit naar de ALDI. Overigens begint onder dit typen het oranje lampje linksonder weer te branden… grr. Het voltage dat u met de multimeter meet, dient gelijk te zijn aan het voltage op de adapter? Iedereen doe maar wat en de klant mag het probleem oplossen dit is een nog groter probleem als je geen garantie meer heb.

Na alle antwoorden hier te hebben gezien, geeft techcenter het juiste antwoord: En een reflow is de oplossing.

Berichtnavigatie

Bedankt voor de reacties en sorry voor mijn hele late reactie. Onderwerpopties Onderwerp afdrukken. NL gebruik van cookies.

Aangezien jezelf al heel snel was met vervangen van RAM vermoed ik dat je zo'n fanatieke knutselaar bent die door eigen falen een hardware grave-yard hebt gecreerd. Stuur een privbericht naar erikdenhouter. Doet niets meer.

Powered by vBulletin Version 3, laptop gaat niet meer aan lampje brand. Ik zou voor de zekerheid een nieuwe laptop kopen. Door Anoniem: Ik had vandaag exact hetzelfde probleem. Lees meer hierover hier. Dit kan je zelf doen middels de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd. Schoonblazen helpt vaak niet.

Laptop gaat niet meer aan?

Heb je een multimeter? Zoek meer berichten van Joman. Geen zin om me in te lezen op dit forum, maar als er hdd activiteit is en het scherm een beetje aan gaat kan de inverter stuk zijn.

Wat is 5G?. Als de laptop op het externe scherm wel opstart dan is het scherm van je laptop defect. De batterij wordt gewoon opgeladen en blijft niet doorladen.

Geen beeld, geen piepjes en geen meldingen.

 Ontdek ook...