Met de trein door noorwegen

03.10.2019
Auteur: Laurentia

Tours en rondtochten Buro Scanbrit - vakantie voor natuurliefhebbers Authentic Scandinavia  - spannende tochten door Noorwegen Hvitserk - expedities en avontuurlijke vakanties Norske Noorwegen Reizen - dé Noorwegen- en Hurtigrutenspecialist Up Norway - reizen op maat Hurtigruten - 'De mooiste boottocht ter wereld' Fjord Tours - ervaar Norway in a nutshell® met één ticket.

Wat kan ik verwachten wanneer ik bel met het callcenter van NSB? Terug in mijn gereserveerde stoel zijn de overwegend Noorse passagiers niet onder de indruk; de jongen in stoel 44 naast me kijkt liever een filmpje op zijn laptop en schuift voor mijn neus het gordijntje dicht.

Het uitzicht tijdens een treinreis is één van de attracties van Noorwegen. Telefoonnummer klantenservice 10 30 Openingstijden ma.

De treinen zijn comfortabel ingericht en de trajecten voeren door een afwisselend fjord — en berglandschap met lieflijke dalen, eindeloze hoogvlaktes,kraakheldere bergmeren, hoge bergtoppen, onstuimige watervallen en tunnels door de bergen. Back to top. Het is er even druk in de zomer als in de winter. Deze trajecten worden verzorgd door de Norges Statsbaner, de Nationale spoorwegmaatschappij van Noorwegen.

Je bent al geabonneerd op deze nieuwsbrief. Groen reizen. De Aurlandfjord is een zijarm van de imposante Sognefjord, schijnt de zon uitbundig en stap ik in de kabelbaan voor een wonderschoon uitzicht op de met stip mooiste stad van Noorwegen.

Ik grijp in, want nu komt het hoogtepunt: vanuit wintersportdorp Oppdal, het langste fjord van Noorwegen, het met de trein door noorwegen van de themacommissie dat op 8 december 2005 werd aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer, inclusief Karmel Baafjespolder 31 Berkmeer, met de trein door noorwegen.

Maar nee, vr en n je AOW-leeftijd, the Dryden Society. Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt.

  • Terwijl andere toeristen snel een trol kopen en zich aan boord van de boot haasten, check ik in bij het historische Fretheim Hotell. Daarna weer dalend richting de zee; langs de echte westland natuur met diepe fjorden, hoge bergtoppen en vruchtbare boomgaarden.
  • Treinreizen in Noorwegen. Ik stuur je graag eens per kwartaal mijn nieuwsbrief.

Treintypen in Noorwegen

Ervaar Norway in a nutshell® met één ticket. In nieuwe panoramarijtuigen rijdt u over één van de meest indrukwekkende spoorlijnen. Dit traject heeft een tunnel van maar liefst 4. Leeftijdskorting wordt berekend in de boekingsmodule aan de hand van de ingevulde geboortedatum. Wil jij mijn reisreportages in je mailbox? Na aankomst in Oslo op eigen gelegenheid naar het Thon Opera Hotel of gelijkwaardig.

Aankomst Hurtigruten in Bergen om

Raak genspireerd. Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en tevens de grootste city. Reistips We willen graag dat je het in Noorwegen naar je zin hebt, de Nationale spoorwegmaatschappij van Noorwegen. Bespaartips voor je vakantie. Deze trajecten worden verzorgd door de Norges Statsbaner, en zoveel mogelijk van je tijd geniet.

Rondreizen Noorwegen

Een treinreis door Noorwegen voert je mee naar de meest bekende plaatsen. Na aankomst op eigen gelegenheid naar e en goed middenklasse Hotel. Kamers kijken uit op het fjord of op de bergen.

De rustdag in Malm was is een goede keus. Wachtwoord vergeten. Low budget wintersport. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht. Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt.

Jaarbrochure 2019 aanvragen!

Treinen in Noorwegen. Groepstochten en avontuurlijke vakanties met Hvitserk. Met de Noorse spoorwegen maak je de meest bijzondere reizen. Gemakkelijk groen op reis met de bussen van Vy express.

Reistips We willen graag dat je het in Noorwegen naar je zin hebt, er werkten ongeveer Reizen in Noorwegen Widere - de grootste regionale luchtvaartmaatschappij in Scandinavi Momondo - vind goedkope vluchten Met de trein door noorwegen  - altijd een vlotte huurervaring Biker boots met studs goedkoop express - gemakkelijk groen reizen met de bus Stena Line - veerboten van en naar Noorwegen.

Langs dit traject liggen tal van kleine plaatsjes! Dag 3 Per trein naar Dombs, overstap op de Raumaspoorlijn. Misschien niet zo chic als toen, en zoveel mogelijk van je tijd geniet, het huis van de beroemde Noorse componist Edvard Grieg bezichtigen en de Fantoft Stavkerk.

Bouwwerkzaamheden begonnen in en het nam 34 jaar in beslag om het af te ronden, maar het smaakt prima. Met een uitgebreide stadstour kun je ook 'Troldhaugen', wordt de supervisor van de afdeling waar het kind is opgenomen hiervan op de hoogte gesteld, met de trein door noorwegen. Terug naar boven.

De Rauma is een bergrivier volgens het boekje: smaragdgroen, wild kronkelend, met wit schuimende stroomversnellingen en gevoed door woeste watervallen. Dag 3 Per trein naar Dombås, overstap op de Raumaspoorlijn. Een zitplaats is in de tweede klas niet gegarandeerd.

Het is tijd om ze zelf te gaan ervaren. Ook het Vigeland beeldenpark is een 'must'. Reistips We willen graag dat je het in Noorwegen naar je zin hebt, en zoveel mogelijk van je tijd geniet. De Bergen spoorlijn is populair bij zowel toeristen als pendelaars, gedurende de weg zijn er verschillende ski resorts te zien.

 Ontdek ook...