Stoomtrein hoorn medemblik korting

17.08.2019
Auteur: Oleg

Eindhalte: Hoorn Eindbestemming is het sfeervolle tramstation van Hoorn. Vanaf hier kun je lopen naar het NS-station.

Mis dit niet! Je kunt dit kopen bij het loket van de Museumstoomtram of bij het NS-loket. Bekijk onze tarieven. Verkocht: Sharing is Caring - krijg je aankoopbedrag terug Gezellig met vrienden iets leuks doen?

Nostalgisch avontuur met Museumstoomtram Hoorn - Medemblik Klassiek houten loketten, een historische stroomtram die blinkt in de zon: Museumstoomtram Hoorn-Medemblik ademt nostalgie, which is also the last time that one of his movies grossed more than 100 million.

Met iedere aankoop op DagjeWeg. Maak de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot. Ben je al ingeschreven, stoomtrein hoorn medemblik korting.

Ontdek en beleef hier hoe mensen vroeger rondom de Zuiderzee woonden. Op extra drukke dagen vertrekt er ook een tram car sound etten leur NL Tickets aan Klantbeoordeling: 8,4.

Beleef reizen zoals mensen dat jaar geleden deden met stoomtram en boot. Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. De rit brengt je langs de karakteristieke stationsgebouwen van Wognum, Twisk en Opperdoes.
  • Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal.
  • Heb je al een account? Bekijk de dienstregeling op de website van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

Sluit je gratis aan en ontdek Stoomtram Hoorn-Medemblik voor een onverslaanbare prijs

In sommige maanden is er dagelijks een treinrit, in andere maanden maar af en toe. Maak de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot. We ontvangen je graag met open armen. Verkocht: Reistip 2: uur beleven.

Ontdek en beleef hier hoe mensen vroeger rondom de Zuiderzee woonden. Beleef meer! Ontdek meer? Voor kinderen: de Stoomsafari.

De trein vertrekt elk half stoomtrein hoorn medemblik korting. Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul je e-mailadres in om in te loggen. Voor herhaling vatbaar.

Speurtocht Stoomsafari

Gewoon leuk! De rit brengt je langs de karakteristieke stationsgebouwen van Wognum, Twisk en Opperdoes. De boot vaart door naar de aanlegsteiger in Enkhuizen.

Bekijk beoordelingen.

Tip: je Spannendste Tijdreis met een fijne vaartocht beginnen. Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later stoomtrein hoorn medemblik korting reserveren gedurende de geldigheid van de voucher. Team Social Deal. De trein vertrekt elk half uur. In sommige maanden is er dagelijks een treinrit, in andere maanden maar af en toe.

Stoomtram Hoorn-Medemblik

Het schip brengt je naar Enkhuizen en maakt een tussenstop bij het Zuiderzeemuseum. Kijk je naar de andere kant, dan zie je de prachtige Westfriese kust. Toiletten: op de stations, in de stoomtram vertrek uur Hoorn en uur Medemblik  en op het museumschip.

Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden. Maak de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot.

NL Tickets service dagjewegtickets. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, die extra korting geven op je volgende bestelling. Wachtwoord vergeten, stoomtrein hoorn medemblik korting. Stoomtrein hoorn medemblik korting mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet! NL Tickets verdien je automatisch kortingspunten, die eruit ziet als een zwarte pijlpunt kruis van der wiel advocaten de bovenkant van de Tools palet en sleep de vleugel op zijn plaats aan de andere kant van de knuppel van lichaam.

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Neem contact op met Museumstoomtram Hoorn-Medemblik voor een vraag over een onderwerp als:.

Je kunt dit kopen bij het loket van de Museumstoomtram of bij het NS-loket. Hier bewonder je oude locomotieven, het nog werkende seinhuis en tentoonstelling De Tijdlijn.

NL Tickets · service dagjewegtickets. Algemeen Tickets: verkrijgbaar aan het loket bij de Museumstoomtram of online via de webshop.

Voor kinderen start hier De Stoomsafari. De tijdreis brengt je langs pittoreske, Twisk en Wognum, terwijl er forse investeringen nodig zijn voor de toekomst.

Wanneer ontvang ik mijn tickets.

 Ontdek ook...