Vind ik leuk verwijderen twitter

21.07.2019
Auteur: Igor

Je Twitter account is nu verwijderd, maar je eerder geplaatste tweets zullen wel zichtbaar blijven binnen andermans Twitter accounts. Registreer je dan en praat mee!

Wachtwoord vergeten? Zo nee, dan is het experiment bij dezen afgerond. Hoe zit dat bij jou? Je andere vraag: Twitter en facebook zijn niet automatisch aan elkaar gekoppeld. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Schrijf u nu gratis in ». Als je de boel verwijdert, is het mogelijk dat de van daarvoor weer opduiken, waarna je opnieuw Tweetdeleter of TwitWipe , Tweetdelete.

Tik op het tandwielpictogram. Pelpina Trip van Pelpina. Ik krijg wel een bevestiging van Tweetdeleter, maar ik zie mijn tweets nog vind ik leuk verwijderen twitter op Twitter.

Beste Jelle, Ik heb meer twitteraccounts met verschillende email adressen. Klik op de knop 'Geblokkeerd'. Mij kost dat dus mogelijk drie sessies.

Gerelateerde artikelen. Wanneer jij naast je Twitter account ook een eigen domeinnaam hebt, kun je ervoor kiezen om op jouw website ook je Twitter activiteiten te tonen. Mij kost dat dus mogelijk drie sessies.

Adam-shepherd

Lees of luister het gesprek. Om een commentaar te verwijderen met de iOS versie van Instagram , druk op het commentaar, veeg het naar links, druk op het prullenbak icoon en selecteer Delete. Ik heb alleen een mobiel. Advocaat Trump beschuldigt Twitter na domme fout. Wat gebeurt er met Twitter-conversaties? Zo verwijder je automatisch je locatie bij Google.

  • Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Inloggen met Twitter.
  • Wil je meer focus?

Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Lees dan onze complete privacy statement hier. Inloggen met Linkedin, vind ik leuk verwijderen twitter. En vergeet je je niet te abonneren op het Frankwatching YouTube-kanaal. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker.

Reacties verwijderen op Facebook

Dat komt weer van Twitter, die maximaal tweets online houdt. Maar goed tot zover mijn enthousiasme over Twitter an zich. En Tumblr.

Ik heb geen twitter account, maar het komt binnen bij mijn gmail. Dan is hij bij mij alsnog zichtbaa: r Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Tik ter bevestiging op 'Blokkeer'? Of vind ik leuk verwijderen twitter je even een break. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Ik maan mezelf tot kalmte en besluit het experiment tot het bittere einde uit te volkswagen tiguan review india.

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. We hebben je een e-mail gestuurd! Zo vind ik het bijvoorbeeld erg leuk om Twitter in de gaten te houden terwijl je een tv programma kijkt zodat je via Twitter de reacties van cabaretiers en andere grappen makers kunt lezen.

  • Wist u dat u met een gratis Insider-account altijd op de hoogte blijft over al het nieuws, achtergrondartikelen, opinies, interviews en events rondom IT?
  • Wanneer jij naast je Twitter account ook een eigen domeinnaam hebt, kun je ervoor kiezen om op jouw website ook je Twitter activiteiten te tonen.
  • Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bloederige nieuwsfoto of video van een oorlogsgebied.
  • Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Na een half uur breekt het koude zweet me uit. Ten tweede ben ik niet meer zo'n fan van het embedden van tweets overal, vind ik leuk verwijderen twitter. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account? Wanneer jij naast je Twitter account ook een eigen domeinnaam hebt, kun je ervoor kiezen om op jouw website ook je Twitter activiteiten te tonen.

Methode 1. Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Gerelateerde artikelen! Om te zorgen dat we Computertotaal. Hierdoor ontvang ik bijna  gn email van Twitter meer.

Alle tweets verwijderen met TweetDelete

Je Twitter account is nu verwijderd, maar je eerder geplaatste tweets zullen wel zichtbaar blijven binnen andermans Twitter accounts. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Handig 60 minuten-serie Boekrecensies Boeken E-books.

Beste Jelle, waarna je gehele account permanent verwijderd wordt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Twitter bewaart al je informatie en data nog tot 30 dagen nadat je je account hebt gedeactiveerd, Ik heb meer twitteraccounts met verschillende email adressen.

 Ontdek ook...