Huis laten zuiveren van negatieve energie

28.09.2019
Auteur: Lennard

En zelfs beeldjes die je misschien niet meer mooi vindt gapen je aan. Doe het rustig aan.

Energetisch reinigen brengt niet alleen rust maar zorgt er ook voor dat entiteiten en andere negatieve energieen weer teruggaan naar de plekken waar ze echt thuishoren.

Het sjamanistisch brouwsel wordt gemaakt van bloemen, zoete sinaasappel, specerijen en geheime ingrediënten. Mensen worden vermoeid, energie stroomt niet en er ontstaat twist en verdeeldheid. Ik was zeer onrustig en werd meerdere keren in de nacht wakker.

Veel lichtwerkers zoals ik zijn bezig de mensen te helpen om klaar te staan voor de nieuwe energieën en hun te helpen door te zuiveren en hun bewust te maken van hun spirituele ontwikkeling.

Of een sieraad! Je privacy is absoluut gegarandeerd. Je hoeft heus niet alles in n keer te doen. Focus je op wat je wl wilt. De aanwezigheid van aardstraling kan een energiebron zijn waardoor entiteiten aangetrokken voelen. Je kunt zelf veel doen om de energie van je huis te reinigen.

Als het je zelf niet lukt om je huis te zuiveren, na het verschillende malen geprobeerd te hebben salie, wierook, kaarsen, edelstenen, visualisatie, enz.

Voorjaarsschoonmaak 2.0: zo verdrijf je donkere energieën uit je huis

Daarnaast een eerlijk, oprecht medium. Er komt ruimte voor respect, liefde en positiviteit en de mens zal meer naar zijn gevoel luisteren. Ook kun je gebruikmaken van edelstenen, klankschalen of andere hulpmiddelen. Het voelt niet fijn, als je huis smerig is. Begin kwam ik bij een klant die in Mexico besmet is geraakt met een nieuwe vorm van zwarte magie.

  • NB Review cliënt: Ruim 7 jaar geleden heeft Ronald mijn woning energetisch gereinigd.
  • Lieve Tabitha, Het feestje van afgelopen zaterdag is toch doorgegaan en ik ben met de man van dansen daarheen geweest.

Alles zit eindelijk mee en ook heeft het invloed op ons welzijn! Klap in je huis laten zuiveren van negatieve energie. Weet dat ook de energie van je visite kan blijven hangen. Er kunnen in onze huis dingen gebeuren welke we niet kunnen verklaren. Hier hoeft dus niet altijd sprake zijn van aanwezigheid van entiteiten maar wel van open contacten die vooral in de avond en nachturen zeer actief worden.

Hij is open, eerlijk en heeft een enorm sterke gevoelskracht voor alle aanwezigheid in huis?

Reinig je huis met water, vuur, lucht of aarde

Als je huis niet meer fijn aanvoelt. De kinderen konden niet zoals in onze vorige woning direct in slaap vallen. Er kunnen bepaalde duistere rituelen ooit in de buurt gedaan zijn maar ook glaasje draaien kan geesten aantrekken.

Je privacy is absoluut gegarandeerd!

Sneeuwvlokobsidiaan is een steen die goed werkt om je te beschermen. Geesten kan men op diverse manieren in huis krijgen. Ik heb voor mijn werk al vele huizen bezocht en gezuiverd. Smudge langs de wanden van elke ruimte en schenk wat extra aandacht aan de hoeken want juist dat zijn plekken waar negatieve energien zich graag schuil houden. Voor het zuiveren van een ruimte kun je ook alleen jezelf inzetten!

Spiritueel huizen zuiveren/reinigen

Klik hier voor een uitgebreid artikel over geesten zien. Lees meer. In zijn werkwijze richt Dowsett zich niet zozeer op de ruimte zelf, maar meer op de relatie tussen onszelf en de ruimte. Binnen 2 dagen kwamen ze nog afscheid van me nemen, het bijzondere was dat ze dankbaar waren en blij dat ze op hun plek waren waar ze thuis hoorden.

  • Ik zuiver ook mensen van auralifters en belastende voorwerpen.
  • Het voelde niet prettig en ik werd er onrustig van.
  • Citytrip Krakau: oogverblindend en huiveringwekkend tegelijk
  • Deze energie voelt als het loskomt als heel koud en kil.

Een veelgebruikte invalshoek voor het reinigen van ruimten zijn de vier elementen: water, daarna werd het rustig in huis en heb ik er met veel plezier gewoond, vuur. Er zit een soort spiegelenergie in die de zielen of entiteiten met hun waarheid confronteerd.

Lees hier onze privacyverlaring. Chantalle staat bekend om haar paranormale kwaliteiten waaronder het kaartleggen. Mijn vorige huis was in het verleden ook gereinigd door Ronald, so her desperate huis laten zuiveren van negatieve energie call from Paris catches him completely off guard. Het is verstandig om hiermee goed mee om te gaan. Je weet meestal ook exact wat er speelt. Hoe sterker je energie hoe verantwoordelijker je ermee dient om te gaan.

Ook dat klaart de energetische lucht aanzienlijk.

Een energetische schoonmaak

Ik reinig dan het huis en behandel de personen die het huis bewonen. Ook de naaste omgeving speelt vaak een grotere rol dan dat men doorheeft. Ze kijken vaak naar een bepaalde richting - poltergeist-achtige verschijnselen waarbij de inwoners worden aangevallen in de extreme gevallen - veel pech, ongeluk, tegenvallers, weinig tot geen bezoek in huis, weinig contacten, als er al bezoek komt dan zijn ze vaak maar kort en gaan weer snel weg - de verschijnselen die plaatsvinden zijn vaak 's avonds en 's nachts actief of sterker aanwezig - verkoop van huis verloopt moeizaam en kopers blijven weg - problemen met waterafvoer, stromend water zuivert en negatieve energie kan dit belemmeren - weerstand voelen als men de beinvloeding wil weerstaan, weerstand voelen bij elke poging om het huis zelf te zuiveren - constant kraaien op het dak of in de boom in de tuin, terwijl ze andere huizen in de omgeving negeren   Deze verschijnselen kunnen een gezonde levenssfeer in huis aardig verpesten.

Als je gaat verhuizen naar een nieuwe woning, waar de vorige bewoners veel ruzies en andere negatieve situaties hebben beleefd, gooi het op internet. Het is voorzichtig zijn met voorwerpen waarvan je de herkomst niet weet. Ze krijgen slaaptekort wat ook weer invloed heeft op hun funtioneren op school.

In het Universum staat energie nooit stil.

 Ontdek ook...