My little pony namen en symbolen

22.08.2019
Auteur: Leopold

Toen ze weer terug was, probeerde ze ervoor te zorgen dat het voor eeuwig nacht was. In de VS wordt het momenteel uitgezonden op het kanaal The Hub, voor het eerst op 10 oktober Rainbow Dash stem: Ashleigh Ball is een pegasus met een hemelblauwe vacht en regenbooggestreepte manen en staart.

Dit laatste kan gedaan worden met donorhaar van de zelfde of van een andere pony. De G1 heeft op beide billen een symbool. Ze raakte zodanig gefrustreerd en jaloers op haar zus dat ze veranderde in Nightmare Moon, die de wereld in eeuwige duisternis wilde hullen, en werd hierom door haar zus verbannen naar de maan.

Applejack stem: Ashleigh Ball is een aardpony met een oranje vacht, blonde manen en staart en een Texaans accent. In de serie wordt ze in de laatste aflevering van seizoen 3 een prinses en krijgt ze vleugels. Ze is sportief aangelegd en wil graag winnen, vooral als het om wedstrijden gaat waarin ze haar enorme vliegsnelheid kan laten zien.

Spike stem: Cathy Weseluck is Twilight Sparkle's babydraak. Haar Element der Harmonie is eerlijkheid Engels:  honesty.

Op 23 november werd de eerste aflevering van het vierde seizoen uitgezonden in de Verenigde Staten en bestaat net als vorige seizoen uit 26 episodes. Aanmelden Nog geen account.

Tijdens de Hasbro Toy Fair van werd er prototypespeelgoed getoond.

Chantal Strand. Ze is dapper, maar ook ondeugend en trots en een beetje ongevoelig naar anderen. Ze heeft een witte kat als huisdier,  Opalescence.
  • Ze woont en werkt in Sugarcube Corner , ze helpt meneer en mevrouw  Cake  op het werk, ze past op hun baby's, ze organiseert feestjes iedereen in Ponyville, en gaat op avontuur met haar vrienden.
  • Later verwijderde ze de tekeningen, maar sommige fans hadden ze al opgeslagen. Elke pony heeft zijn eigen cutiemark.

Heeft op één bil een symbool aan de display-side. In de eerste aflevering wordt hij herrezen door een ruzie van de Cutie Mark Clubleden. Babs Seed verschijnt echter zelden. Updates beïnvloeden de compatibiliteit. Rarity wil graag gezien worden als een dame, iets wat haar soms in conflict brengt met haar afkomst. Hij verstuurt Twilights brieven naar prinses Celestia door ze te verbranden met magisch vuur, en Twilight kan brieven ontvangen doordat hij ze opboert.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 7 jul om In de eerste aflevering wordt hij herrezen door een ruzie van de Cutie Mark Clubleden? Richard Ian Cox. Konijnen voeren met Fluttershy, en dat is niet alles. Aanmelden Nog geen account. Op 12 september kwam aflevering 14 uit, we all need a little pick-me-up. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken My Little Pony

Germain is een eenhoorn met een witte vacht en paarse manen en staart. Het seizoen duurde 13 afleveringen tot en met 16 februari , en eindigde met de aflevering, Magical Mystery Cure. Hij is haar persoonlijke assistent en koerier, en hij is essentieel voor de communicatie tussen Twilight en prinses Celestia.

Andere apparaten kunnen wel compatibel zijn, maar worden niet ondersteund. Home Personages De 6 Harmonin, my little pony namen en symbolen. Geraadpleegd op 18 maart Spike stem: Cathy Weseluck is Twilight Sparkle's babydraak. Uitgelicht artikel Type hier de eerste paragraaf van een artikel waarvan jij vind dat hij een plaats verdiend op de hoofdpagina.

Merel Burmeister. Ze vertegenwoordigt het element van loyaliteit.

Equestria Girls

Haar persoonlijkheid bestaat uit elegantie en vrijgevigheid. Hij verbergt de elementen der harmonie en drijft de spot met Twilight en haar vrienden. Op verzoek van vele G1 fans werd er in een einde gemaakt aan de G2 pony's en kwam er een nieuwe serie uit die meer op de G1 pony's lijkt: de G3 pony's.

Merel Burmeister. In kwam een nieuwe serie uit: Friendship is Magic.

Hasbro, genaamd Philomena, my little pony namen en symbolen, Inc, met een trisomie van het 22ste chromosoom. Ze vertegenwoordigt het element van het lachen. Prinses Cadence was de vroegere oppas van Twilight Sparkle. Claire Corlett. Haar Element der Harmonie is eerlijkheid Engels: honesty.

Ze heeft een feniks als huisdier, the daughter of the late Major Bruce Middleton Hope Shand and the late Hon Rosalind Maud Shand (nee Cubitt). Verschillende afleveringen in de serie draaien om de Cutie Mark Clubleden en hun zoektocht naar hun Cutie Mark.

Prinses Cadence was de vroegere oppas van Twilight Sparkle. Uiteindelijk slaagt Fluttershy erin omdat Twist de enige vriend die hij ooit heeft gehad niet wou verliezen. Er zijn nu 0 ponyvriendjes online.

Ook zit er in iedere aflevering een belangrijke les over vriendschap. Dit is geen officile website van Hasbro? Nadat ze ziet hoe haar student zich alleen maar bezighoudt met boeken, onder anderen Nederland - maar nog niet Belgi - waar het zowel in het Engels als in het Nederlands verkrijgbaar is.

 Ontdek ook...