Nyx honey dew me up primer review

02.09.2019
Auteur: Riëtte

U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Terug naar boven.

Beauty , Home 15 maart 14 maart Ik ben wel benieuwd naar die Studio HD concealer! En als je de video wilt zien moet je toch echt het artikel even bekijken.

En alles wat je nodig hebt zit erin. Beauty , Home.

Ik vond de fibers echt supervreemd want je brengt gewoon pluisjes aan op je wimpers haha. Volgende artikel Voordat je die gehypte color changing foundation wil gaan bestellen ….

Ik zou niks kunnen bedenken. Maar als je erna de topcoat aanbrengt dan zie je er dus niets meer van! BeautyHome 15 maart 14 maart Home, maar er is een verschil.

  • De kit bevat een: Domed Applicator : Een van aluminium balletje dat je onder het oog gebruikt voordat of tijdens je je oogcrème aanbrengt.
  • Zo ook deze suède.

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Home , Lifestyle 3 februari Have fun! Het balletje werkt verkoelend dat de zwelling en blauwe kringen doet verminderen. Gewoon een goede concealer!

  • Druk ESC om te annuleren. Dit is echt al ja-ren mijn favoriete liquid eyeliner aller tijden.
  • Je gebruikt hem dus vóór je foundation.

U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Eerlijk is eerlijk: ik draag niet altijd lipproducten van NYX: ik draag ook graag wat luxepaardjes van andere high-end merken. Tot slot de finish, nyx honey dew me up primer review. Spatula : In de video gebruikte ik hem om de moisturizer mee aan te brengen!

Het hydrateert goed en voelt zelfs als skincare aan. Volgende artikel Voordat je die gehypte color changing foundation wil gaan bestellen ….

Hopelijk vond je de video leuk. Heb je je al geabonneerd?

Van peachy kleurig tot roze. Naar de inhoud springen Betaalbare make-up musthaves favoriete NYX producten. Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken.

Vooral voor een vervelend, rood plekje op mijn kaak kan ik wel een goede dekking gebruiken. En als je de video wilt zien moet je toch echt het artikel even bekijken. En alles wat je nodig hebt zit erin.

Voor in de zomer is deze echt perfect. Kijk wel altijd uit met vettige dingen eten: elke liquid lipstick slijt daar heel snel van.

Berichtnavigatie

Ook kun je dit staafje gebruiken om de laatste restjes crème uit het potje te halen. Dit is waarom. Maar als je erna de topcoat aanbrengt dan zie je er dus niets meer van. Kijk wel altijd uit met vettige dingen eten: elke liquid lipstick slijt daar heel snel van.

  • Het Love Contours All palette is een plaatje.
  • Kan gewoon want ze zijn goed gepigmenteerd.
  • Voor in de zomer is deze echt perfect!
  • Wat is jouw favoriete NYX product?

Het is de eerste toolkit van Real Techniques voor skincare en primers. Veel producten zijn fijn, soms zit er een missertje tussen en er zijn ook echte holy grails. Wat valt er nog meer aan een eyeliner te wensen. De fibers zorgen voor meer volume en lengte. Kan gewoon want ze zijn goed gepigmenteerd.

HomeLifestyle 3 februari Van peachy kleurig tot roze. Voor in de zomer is deze echt perfect.

Beschrijving

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Hiermee leg ik de basis van mijn make-up look. Het balletje werkt verkoelend dat de zwelling en blauwe kringen doet verminderen. Wat is jouw favoriete NYX product?

Een dubbele mascara zelfs. Veel producten zijn fijn, soms zit er een missertje tussen en er zijn ook echte holy grails. Zoals we gewend zijn van NYX is de prijs trouwens ook goed te doen.

Druk ESC om te annuleren.

 Ontdek ook...