Pitch en putt papendal

11.08.2019
Auteur: Faik

Kom overnachten tussen de sporters! Wij werken onder andere samen met:. Golf voor iedereen.

Maak gebruik van onze kennis en wij regelen een onbezorgde golfreis. Alles op één terrein Van sportaccommodaties tot eetgelegenheden. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Volg Papendal online. Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan.

Prachtige rondjes gelopen, is voor herhaling vatbaar.

Hotelkamers Kamertypes Reviews Alles over hotelkamers. A Fair Way Around the World. Speel je liever 18 holes. Medal Wall De medailles door onze topsporters behaald. Hierdoor voel jij je toerist in eigen stad?

De baan is zeker voor het korte spel divers en uitdagend. Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.

Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen. Plattegrond Benieuwd hoe ons centrum eruit ziet? Reserveer dan nu! Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul je e-mailadres in om in te loggen. Hierdoor voel jij je toerist in eigen stad.

Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen. Ons team bestaat pitch en putt papendal meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven. Uitleg wanneer nodig wordt altijd netjes gegeven en het personeel is erg vriendelijk.

Evenementenzalen Bekijk de Athenezaal en de Sydneyzaal. We ontvangen je graag met open armen.

Speel na de clinic een leuk rondje op de pitch & putt naast onze driving-range

Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs. Laat je meeslepen door de kracht van sport. Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven.

Alles op n terrein Van sportaccommodaties tot congreszalen. Het clubhuis pitch en putt papendal leuk, maar voelt wat onpersoonlijk. De baan is zeker voor het korte spel divers en uitdagend. Al met al goed kunnen oefenen op het korte spel en daar waren we voor gekomen. Het werkt heel eenvoudig. Meer weergeven.

9 holes Pitch&Putt

Is je oog op een leuk arrangement gevallen? Kom je er even niet uit? Omgeving Van musea bezoeken tot eindeloos winkelen. Het clubhuis is leuk, maar voelt wat onpersoonlijk.

  • Gezellig met vrienden iets leuks doen?
  • Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven.
  • Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.
  • Dagelijks Dagelijks Wekelijks Dagelijks Wekelijks.

Gezellig met vrienden iets leuks doen! Voor herhaling vatbaar. Hotelfaciliteiten Kom heerlijk tot rust. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Ondanks de vele bomen geen blad of dennenaalden op de holes of op de greens. Zorg pitch en putt papendal dat je niets mist.

Bij aankomst is het even zoeken maar je loopt wanneer lavendel snoeien in de zomer het hotel waar je vriendelijk word begroet door de receptie dames richting de pitch en putt golfbaan.

Lekker een balletje slaan met vrienden, familie of collega’s.

Inschrijven nieuwsbrief. Papendal Online Volg jij ons al? Alles op één terrein Van sportaccommodaties tot eetgelegenheden.

Trainingskampen Van voetbal tot BMX. Meer informatie en boeken? Activiteit boeken.

 Ontdek ook...