Recensie restaurant sense in den bosch

20.08.2019
Auteur: Malte

Bekijk alle 9 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 87 attracties in de buurt. Sense Restaurant op 1 december

Hotels in de buurt Bekijk alle 9 hotels in de buurt. Speciale diëten. Land: Nederland België Nederland Servië. Een tafel reserveren. Nu boeken Gegarandeerd de laagste prijs!

LUX verrast je vanaf het moment dat je binnenkomt. Beoordeeld op 8 mei Zeer goed! Krokantje van kokos met blokje gelei van gele curry en rode peper, een pittig smaakbommetje.

Na anderhalf uur 1 wel lekker gerecht. Beoordeeld op 3 juni Van een kopje koffie op naar de lunch.

Op de Poort Frans. Speciale diëten. Waar ze dat aan verdiend hebben?

Beter dan veel sterrenrestaurants! Hedendaags 's-Hertogenbosch heeft meerdere gezichten via de voorzijde van het treinstation wandel je over de oude vestingwal de historische binnenstad in.

Wi-Fi internet, televisie, koffiemachine, waterkoker, laptopkluis, haarföhn en universele wereldstekker zijn standaard aanwezig. Italiaanse restaurants veroveren Den Bosch en Restaurant Onesto is er één van.

Niet helemaal waargemaakt.

  • Hebben met 4 personen een fantastische avond gehad bij Sense. Hoe was jouw ervaring?
  • We hadden een verrassingsmenu van 6 gangen.

Erg gastvrije en vriendelijke bediening, goed bereikbaar en dicht bij de zakelijke contacten, нажмите правую кнопку мыши в любой части страницы и выберите Перевести на [язык]. Bekijk meer: restaurants en horeca. Italiaanse restaurants veroveren Den Bosch en Restaurant Onesto is er n van. Meer over Dennis.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 9 mei via mobiele applicatie Wat een smaaksensaties! Volg indebuurt denbosch op Instagram. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Eerst meer weten. We zien dat als een teken van waardering, de bediening no-nonsense en gastvrij. De sfeer is ontspannen, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan onze ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan onze gasten. Tip voor Ervaar het zelf en boek nu. See for yourself.

Contactgegevens

Sense is door Michelin in wederom en voor de achtste maal bekroond met een ster. Bezit of beheert u deze gelegenheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Het eten was goddelijk. Pelgrimskamer Petit Verdot Boek nu. Profiel Lid worden. Deel 74 WhatsApp Email Tweet! Je ziet en proeft dat het met liefde is gemaakt en erg arbeidsintensief. Nu gesloten - Het was top. Hebben met 4 personen een fantastische avond gehad bij Sense. Eethuys Aziatisch, Internationaal, maar het is van levensbelang voor hun raw food cafe amsterdam.

Voortreffelijk 5-gangen Sterren diner incl. 4 Chef's amuses

Bij binnenkomst werd gevraagd of we een glaasje champagne wilden. Bij Sense passen wij ons graag aan de wensen van onze gasten aan. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Het eten was goddelijk. Klik hier. Zoeken naar: Zoeken.

 Ontdek ook...